Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl13g44kcal1.8g8g0.4g0.7g
Juusto Oltermanni 17%6.2g14kcal1.9g0g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g182kcal9.6g23.2g6.2g2.4g
Valittu annoskoko38g91kcal4.8g11.6g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna19g46kcal2.4g5.8g1.6g0.6g
Arvot/100g100g239kcal12.6g30.4g8.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374