Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 27g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g5.5g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g95kcal4g2.8g7.2g1g
Valittu annoskoko39g47kcal2g1.4g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal1g0.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g123kcal5.2g3.6g9.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542