Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä2322g8591kcal139.3g719.8g580.5g23.2g
Valio maustettu rahka, vanilja929g1486kcal67.8g148.6g65g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g557g830kcal3.9g198.9g0g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g21815kcal422g2134.6g1291g57.6g
Valittu annoskoko3808g10908kcal211g1067.3g645.5g28.8g
Annoskoko puolitettuna1904g5454kcal105.5g533.7g322.8g14.4g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640