Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton2821g4034kcal338.5g0g282.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl470g1598kcal9.4g14.1g164.5g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g47g343kcal0g0g37.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g423g2539kcal88.9g27.9g228.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g17028kcal873.6g84g1425.4g0g
Valittu annoskoko3808g8514kcal436.8g42g712.7g0g
Annoskoko puolitettuna1904g4257kcal218.4g21g356.4g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703