Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Poronpaisti 112g205kcal34.6g0g7.2g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali187g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g621kcal75.4g21.2g24.6g11.2g
Valittu annoskoko381g310kcal37.7g10.6g12.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna191g155kcal18.9g5.3g6.2g2.8g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271