Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Tomaatti 1332g303kcal7.5g46g4g18.7g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 1.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2132g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g1372kcal31.8g145.6g61g51.6g
Valittu annoskoko3816g686kcal15.9g72.8g30.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna1908g343kcal8g36.4g15.3g12.9g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781