Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g23g72kcal0.2g17.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Punajuuri 338g130kcal3.4g23.3g0.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g808kcal7.2g81.6g46.4g16.8g
Valittu annoskoko383g404kcal3.6g40.8g23.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna191g202kcal1.8g20.4g11.6g4.2g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634