Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g219g53kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Broilerisuikaleet94g115kcal20g0g3.8g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g604kcal47g21.8g34.2g11.8g
Valittu annoskoko386g302kcal23.5g10.9g17.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna193g151kcal11.8g5.5g8.6g3g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993