Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 8.3g3.7kcal0g0.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g232kcal3.6g28.6g11.8g0.6g
Valittu annoskoko39g116kcal1.8g14.3g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g58kcal0.9g7.2g3g0.2g
Arvot/100g100g297kcal4.6g36.6g15.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760