Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g5.7g20kcal0.3g4g0.3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g5.7g8kcal0.3g1.1g0.3g0g
Vispikerma Flora 20%5.7g13kcal0.2g0.3g1.1g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 20g9kcal0.1g1.7g0g0.4g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g104kcal1.8g15g3.4g0.8g
Valittu annoskoko39g52kcal0.9g7.5g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal0.5g3.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.3g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397