Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.8kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Aprikoosihillo (Rainbow)5.2g10kcal0.1g2.6g0.1g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g8.1g43kcal0.6g2.5g3.4g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g327kcal4.4g28g22.2g1g
Valittu annoskoko39g164kcal2.2g14g11.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g82kcal1.1g7g5.6g0.3g
Arvot/100g100g417kcal5.6g35.7g28.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381