Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maapähkinä 5g28kcal1.3g0.7g2.1g0.8g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal3.4g5.8g7.2g3g
Valittu annoskoko39g53kcal1.7g2.9g3.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal0.9g1.5g1.8g0.8g
Arvot/100g100g136kcal4.4g7.4g9.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474