Helppo jauhelihakeitto

Paista jauheliha kattilan pohjalla.

Lisää vesi, lihaliemi, peruna-sipuli ja keittojuurekset.

Keitä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3833 grammaa

Elluxxx

Petrapaulina sanoi...

Tätä kokeillaan heti huomenna....

lauantai 31.05.2008 klo 22:18

Kujakolli sanoi...

Tä tulee tänpäivän ja huomisen ruaksi.

maanantai 27.07.2009 klo 12:54

Isopepe sanoi...

Hiilarit?

keskiviikko 29.06.2011 klo 14:28

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisuikale-sekoitus (pussi=1kg)10g6.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha4.1g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g31kcal2g3.4g1g0.4g
Valittu annoskoko39g16kcal1g1.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.6g4.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=19484