Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 12g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g5.7g5.5kcal1.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g27kcal2.4g1.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko39g13kcal1.2g0.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.1g1.8g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834