Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 28g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g5.6g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal4g3g7.4g1g
Valittu annoskoko39g48kcal2g1.5g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1g0.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g123kcal5.1g3.8g9.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542