Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g12g21kcal2.5g0g1.2g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka8.9g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g48kcal5.4g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko39g24kcal2.7g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.4g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g62kcal6.9g1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690