Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g15g12kcal2.8g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g8.5g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl7.2g27kcal2.1g0g2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g8.5g29kcal0.2g0.3g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g194kcal10.6g1.2g16.4g0g
Valittu annoskoko39g97kcal5.3g0.6g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g49kcal2.7g0.3g4.1g0g
Arvot/100g100g248kcal13.6g1.5g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213