Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Mustikka metsä- 10g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kaurahiutale 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g263kcal3.6g30.8g13.2g1.6g
Valittu annoskoko39g132kcal1.8g15.4g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal0.9g7.7g3.3g0.4g
Arvot/100g100g337kcal4.6g39.4g16.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181