Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g4.7g25kcal0.4g1.6g1.9g0.4g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g15g39kcal0.3g0.6g3.9g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g176kcal2.6g6.4g15.4g1g
Valittu annoskoko39g88kcal1.3g3.2g7.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.7g1.6g3.9g0.3g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146