Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl18g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g11g44kcal0g10.7g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g3g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow6.2g20kcal0g5g0g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g208kcal5.6g36g4.4g0.2g
Valittu annoskoko39g104kcal2.8g18g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g52kcal1.4g9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g46.2g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746