Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g6.1g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g4.9g12kcal0.6g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal1.4g3g1.8g0.6g
Valittu annoskoko39g20kcal0.7g1.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.4g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.8g3.8g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070