Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton18g20kcal4.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)18g4.6kcal0.2g1g0g0.3g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g54kcal8.6g3.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko39g27kcal4.3g1.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal2.2g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g69kcal11g4.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315210