Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g70kcal5.5g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g3.1g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g154kcal11.6g0.6g11.6g0g
Valittu annoskoko39g77kcal5.8g0.3g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal2.9g0.2g2.9g0g
Arvot/100g100g197kcal14.9g0.8g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039