Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.5g7.3kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.1g0.6kcal0.1g0g0g1.1g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g4.4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Auringonkukansiemen 2.9g17kcal0.7g0.4g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal3.4g7.4g3.8g4.4g
Valittu annoskoko39g40kcal1.7g3.7g1.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.9g1.9g1g1.1g
Arvot/100g100g101kcal4.3g9.5g4.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502