Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g13g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g81kcal3.2g1g7g0g
Valittu annoskoko39g41kcal1.6g0.5g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.8g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g104kcal4.1g1.3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102