J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 31g11kcal0g2.2g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.7g22kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal0g15.6g0g1.2g
Valittu annoskoko39g33kcal0g7.8g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal0g3.9g0g0.3g
Arvot/100g100g86kcal0g20g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403