Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)0.8g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.8kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g8.3g8.3kcal1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal2.6g4.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko39g22kcal1.3g2.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3.3g5.6g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113401