Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki6.3g16kcal0.8g0.4g1.3g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g52kcal2.2g4.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko40g26kcal1.1g2.1g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.6g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2.8g5.3g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468