Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl512g1741kcal71.7g286.7g34.3g56.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1280g4480kcal179.2g819.2g39.7g70.4g
Juusto Oltermanni 17%640g1389kcal192g0g108.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1280g422kcal42.2g62.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g128g1152kcal0g0g128g0g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g18593kcal976.8g2385.6g621.6g254g
Valittu annoskoko3904g9296kcal488.4g1192.8g310.8g127g
Annoskoko puolitettuna1952g4648kcal244.2g596.4g155.4g63.5g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374