Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse180g1333kcal0g0g147.8g0g
Sipulikuutiot rainbow400g40kcal6g6g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1001g851kcal10g45g70.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g400g681kcal30g6g60.1g0g
Poronkäristys, Polarica1922g2499kcal384.4g0g115.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g10807kcal860.8g114g786.6g0g
Valittu annoskoko3904g5404kcal430.4g57g393.3g0g
Annoskoko puolitettuna1952g2702kcal215.2g28.5g196.7g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713