Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1500g405kcal19.5g72g3g25.5g
Sipuli (kuorittu)1500g405kcal19.5g72g3g25.5g
Maapähkinä 500g2841kcal128g66g215g79g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g150g1350kcal0g0g150g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)150g30kcal0g9.7g0g0g
Hunaja 70g231kcal0.3g56.6g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g10637kcal338.8g569.6g742.8g270.4g
Valittu annoskoko3920g5318kcal169.4g284.8g371.4g135.2g
Annoskoko puolitettuna1960g2659kcal84.7g142.4g185.7g67.6g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474