Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g104g343kcal16.6g64.5g2.1g6.2g
Jauheliha, sika-nauta 83g184kcal14.6g0g14.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1066kcal62.8g129g33.6g12.4g
Valittu annoskoko398g533kcal31.4g64.5g16.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna199g267kcal15.7g32.3g8.4g3.1g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141