Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g95g57kcal1.4g12.4g0.1g0.9g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g63g17kcal0.5g3.2g0.2g1.8g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g50g119kcal6.1g0g9.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.3g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g400kcal16.2g32g20.6g5.4g
Valittu annoskoko398g200kcal8.1g16g10.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna199g100kcal4.1g8g5.2g1.4g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070