Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1402g2328kcal266.4g0g140.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 301g680kcal48.1g1.5g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g651g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi601g2163kcal72.1g450.7g6.6g20.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g10870kcal788.2g1009.4g405.6g85.4g
Valittu annoskoko3996g5435kcal394.1g504.7g202.8g42.7g
Annoskoko puolitettuna1998g2718kcal197.1g252.4g101.4g21.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519