Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria1202g2764kcal228.3g0g204.3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1247g811kcal19.9g187g1.2g17.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g751g308kcal10.5g60.8g2.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%751g639kcal7.5g33.8g52.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g9093kcal534.8g572.8g521g35g
Valittu annoskoko3996g4547kcal267.4g286.4g260.5g17.5g
Annoskoko puolitettuna1998g2273kcal133.7g143.2g130.3g8.8g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625