Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g38kcal4.3g0g2.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g3g10kcal0.3g1.5g0.2g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7.3kcal0.4g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g117kcal10.8g4g6.4g0.6g
Valittu annoskoko40g59kcal5.4g2g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.7g1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.5g5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110