Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima5.5g21kcal1.6g0g1.6g0g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)11g29kcal1.1g5.3g0.4g0.7g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)15g15kcal2.9g0.4g0.1g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)4g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g144kcal11.8g12g5.4g1.8g
Valittu annoskoko40g72kcal5.9g6g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal3g3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g181kcal14.8g15g6.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959