Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kebabliha(lidl)14g28kcal2.6g0.5g1.7g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g18g5.3kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g139kcal6g3.2g11.4g0.8g
Valittu annoskoko41g70kcal3g1.6g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.5g0.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g172kcal7.4g4g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424