Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.9g28kcal0g6.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado5.6g3.5kcal0g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g233kcal4.2g34.4g8.2g1.2g
Valittu annoskoko40g117kcal2.1g17.2g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g58kcal1.1g8.6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g289kcal5.2g42.6g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749