Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 200g598kcal45.7g0g46.7g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g133g73kcal2.7g8.7g3.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1457kcal98.6g23.2g109.4g0g
Valittu annoskoko400g728kcal49.3g11.6g54.7g0g
Annoskoko puolitettuna200g364kcal24.7g5.8g27.4g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071