Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima55g209kcal16g0g16g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)110g286kcal10.7g52.8g3.6g6.7g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)145g147kcal29g3.9g1.5g0.6g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)40g68kcal2.8g1.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1445kcal118g120.4g54.6g16.6g
Valittu annoskoko400g722kcal59g60.2g27.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna200g361kcal29.5g30.1g13.7g4.2g
Arvot/100g100g181kcal14.8g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959