Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka320g35kcal3.5g3.5g0.6g3.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g48g432kcal0g0g48g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g24g6kcal0.1g2.1g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g956kcal7.6g12.4g97.4g7.2g
Valittu annoskoko400g478kcal3.8g6.2g48.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna200g239kcal1.9g3.1g24.4g1.8g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706