Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g153g123kcal29.1g0g1.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g88g306kcal1.7g2.6g31.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl74g274kcal21.6g0g20.8g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g88g298kcal1.7g2.6g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g2000kcal108.2g10.4g168.8g0g
Valittu annoskoko403g1000kcal54.1g5.2g84.4g0g
Annoskoko puolitettuna201g500kcal27.1g2.6g42.2g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213