Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Kahvikerma hyla Valio300g420kcal8.7g12.9g36g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 600g4254kcal2.3g0g480g0g
Mantelilastu (A la meira)510g3060kcal122.4g33.7g275.4g0g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g37304kcal487.6g4092g2097.6g72.4g
Valittu annoskoko4032g18652kcal243.8g2046g1048.8g36.2g
Annoskoko puolitettuna2016g9326kcal121.9g1023g524.4g18.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861