Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%1001g1201kcal29g45g100.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto500g951kcal39g17g80g0g
Parsakaali brokkoli 2502g877kcal115.6g48.8g7.5g62.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g43kcal2g8g0.2g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g6142kcal371.2g237.6g375.6g125g
Valittu annoskoko4040g3071kcal185.6g118.8g187.8g62.5g
Annoskoko puolitettuna2020g1535kcal92.8g59.4g93.9g31.3g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484