Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g131g22kcal2.5g2.8g0.3g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g199kcal1.2g1.8g20.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g73g204kcal13.9g0g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana817g850kcal35.2g9.2g73.6g0g
Valittu annoskoko409g425kcal17.6g4.6g36.8g0g
Annoskoko puolitettuna204g213kcal8.8g2.3g18.4g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102