Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1200g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g600g570kcal120g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8168g2763kcal283.2g128.8g99.6g58.6g
Valittu annoskoko4084g1381kcal141.6g64.4g49.8g29.3g
Annoskoko puolitettuna2042g691kcal70.8g32.2g24.9g14.7g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834