Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1201g334kcal14.3g48.8g2.4g25.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g601g571kcal120.1g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g2766kcal283.4g129g100g58.6g
Valittu annoskoko4088g1383kcal141.7g64.5g50g29.3g
Annoskoko puolitettuna2044g692kcal70.9g32.3g25g14.7g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834