Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2334g3874kcal443.4g0g233.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g303g971kcal27.3g157.8g18.2g27.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1167g749kcal37.3g56.2g40.8g0.1g
Kananmuna kuoreton 292g416kcal36.5g0.9g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g12020kcal1089g429.8g644.6g54.8g
Valittu annoskoko4096g6010kcal544.5g214.9g322.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna2048g3005kcal272.3g107.5g161.2g13.7g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110