Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g242kcal27.8g0g14.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 31g71kcal5g0.2g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Pasta, Pirkka Gnocchi63g225kcal7.5g46.9g0.7g2.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1132kcal82.2g105g42g9g
Valittu annoskoko416g566kcal41.1g52.5g21g4.5g
Annoskoko puolitettuna208g283kcal20.6g26.3g10.5g2.3g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519